HomeBound by KY

Vellutier

Vellutier® kaarsen brengen werelddesign en elegantie samen op één plek. Dit zijn exclusieve en unieke kaarsen die met hun aanwezigheid de ruimte om ons heen veranderen.

BESTEL HIER

Vellutier® geurkaarsen en was

Vellutier geurkaarsen combineren elegant design met de hoogste kwaliteit grondstoffen. Om deze unieke kaarsen te maken, wordt er gebruikt gemaakt van natuurlijke koolzaadwas. Deze was wordt verkregen uit zuivere Europese gewassen. Door deze natuurlijke basis hebben de kaarsen een fluweelzachte uitstraling. Vellutier kaarsen hebben een katoenen lont, gemaakt van Egyptisch katoen. Voor de productie is gebruik gemaakt van katoen van de hoogste kwaliteit, waardoor de kaars mooi en schoon brandt. Dit gecombineerd met de verfijnde geurcomposities leidt tot unieke kaarsen van uitmuntende kwaliteit.

Rijkdom aan geuren

Wie houdt er nu niet van een heerlijke geur in huis? De verrassende geuren van Vellutier geurkaarsen nemen je mee naar verre oorden en laten je jouw mooiste herinneringen herbeleven. De geurcomposities zijn speciaal voor ons ontworpen door wereldberoemde parfumeurs. Het unieke geuraanbod omvat complexe geurcombinaties. Bij het branden laten de kaarsen de top-, hart- en basisnoten van de geur vrij, waardoor je heerlijk kunt ontspannen tussen je favoriete aroma's. Vellutier biedt een breed scala aan luxueuze geurcombinaties: van houtachtige, sensuele en parfumtonen tot bloemig, fruitig en fris.

ontdek alle geuren

Geniet langer van je geurkaars!

Door een paar eenvoudige regels te volgen, kun je de beste resultaten behalen met het branden van onze unieke kaarsen.

Wacht bij het branden van de kaars tot het oppervlak volledig vloeibaar is, zodat een gelijkmatige verbranding wordt gegarandeerd.

Voordat je de kaars aansteekt, moet je de lont tot ongeveer 0,5 cm inkorten door de verkoolde resten te verwijderen. 

Brand kaarsen niet langer dan 3-4 uur per keer. 

Brand de kaars niet tot het einde, laat een beetje was aan de onderkant achter. 

Wacht na het doven van de kaars tot de was volledig is uitgehard voordat je deze verplaatst of opnieuw aansteekt

Zorg dat de kaars niet op de tocht staat en houdt de kaars altijd binnen het zicht. Houdt kaarsen uit de buurt van kinderen en huisdieren.       

Als je meerdere kaarsen tegelijk brandt, zorg er dan voor dat er een afstand van minimaal 20 cm tussen zit.

Nadat je de kaars gedoofd hebt, stel je de lonten zo af dat ze in hun oorspronkelijke positie verticaal staan.

Lees hier alle tips

Vellutier presentatie kast

Haal het meeste uit je verkopen met een compleet gevulde Vellutier kast. ​Deze kasten zijn niet alleen functioneel, maar tillen ook de presentatie van je producten naar een hoger niveau. ​Ontdek het verschil  wanneer je jouw Vellutier kaarsen presenteert in onze stijlvolle kasten. Je zult verrast zijn hoe deze subtiele upgrade de verkoop van je kaarsen een boost geeft. 

Bekijk hier

Selected dealers only

Vanwege de beperkte oplage van de kasten, zijn deze uitsluitend beschikbaar voor geselecteerde dealers. Voor meer informatie, nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen.

Mail nu