HomeBound by KY

HomeBound

Bij HomeBound streven we ernaar om jouw retailervaring te verrijken met een assortiment dat zich onderscheidt door zijn kwaliteit, vakmanschap en originaliteit. Van eigentijdse kunstwerken tot functionele woonaccessoires, onze producten zijn met zorg ontworpen om een vleugje persoonlijkheid toe te voegen aan elke ruimte.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de diversiteit van ons assortiment, maar ook onze toewijding aan het leveren van producten die voldoen aan de hoogste normen van esthetiek en duurzaamheid. Bij HomeBound geloven we dat een huis meer is dan alleen een plek; het is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en stijl.

Of je nu een interieurontwerper, detailhandelaar of decorliefhebber bent, HomeBound is hier om jouw zoektocht naar unieke woonaccessoires te vervullen. Ontdek de nieuwste trends, omarm de tijdloze elegantie en geef je klanten de mogelijkheid om hun huizen te transformeren in een oase van stijl en comfort. HomeBound: waar eigentijdse pracht en praktische perfectie samenkomen.

Dealer worden?

Wij leveren uitsluitend aan detailisten. Heeft u een winkel of webshop in woonaccessoires en/of meubelen en wilt u graag onze producten aanbieden? Neem dan contact met ons op per e-mail voor meer informatie.

Bent u al klant bij ons, dan kunt u inloggen met het emailadres dat bij ons geregistreerd staat.  Mocht u er niet uit komen, neem dan gerust contact met ons op door te mailen.

Stuur ons een mailtje

Webshop

Bestel onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Alle artikelen die hierop staan zijn voorradig en kunt u vaak al binnen 1-2 werkdagen verwachtten.

Cash & Carry

Wilt u graag onze artikelen in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze Cash & Carry in Oldebroek, hier zijn we geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00.

Vacatures

HomeBound by Kolony bestaat uit een hecht, jong en dynamisch team. Doordat we snel groeien zijn we vaak op zoek naar enthousiaste mensen om ons team aan te vullen. Heb jij interesse in woonaccessoires, ben je een echte sales topper, of ben jij de baas van de stellingen? Kijk dan eens bij onze openstaande vacatures, of neem contact met ons op en dan kijken we samen of je een goede toevoeging zou zijn aan ons team!

Openstaande vacatures

Vakbeurs Trendz

Tweemaal per jaar hebben wij het genoegen om onze gloednieuwe collecties te presenteren tijdens het toonaangevende inkoopmoment van de Benelux op de beurs Trendz in Gorinchem. 

Trends & Trades

Ontdek daarnaast een deel van ons assortiment door een bezoek te brengen aan onze eigen stand op Tica Trends & Trade in Venlo. We verwelkomen je graag om een vleugje verfijning toe te voegen aan je winkelervaring bij Trends & Trade.

Homebound by KY

Groothandel in woonaccessoires
Elzenweg 7 | 8096 RV | Oldebroek
KvK 08109455
BTW NL815515078B01

info@kolony.nl