HomeBound by KY

Scentjunkie

Stap binnen in de betoverende wereld van Scentjunkie, waar elke geur een verhaal vertelt en elke flacon een reis begint. Ontdek onze collectie van 12 weergaloze geuren, elk met zijn eigen unieke karakter en onweerstaanbare charme. Of je nu op zoek bent naar een vleugje mysterie, een explosie van frisheid of een warme omhelzing van sensualiteit, Scentjunkie heeft de perfecte geur om jouw zintuigen te betoveren.

shop hier

Twaalf unieke geuren

Laat je meevoeren door de geurige symfonieën die onze parfumeurs hebben gecreëerd, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van over de hele wereld. Elk flesje Scentjunkie is doordrenkt met passie en vakmanschap, waardoor het niet alleen een geur is, maar een ervaring die je meeneemt naar betoverende plekken en bijzondere momenten.

Lees meer over de geuren

Gebruikstips geurstokjes

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je geurstokjes maximaliseren en blijven genieten van de heerlijke geur in je leefruimte.

  • Hoe meer aantal stokjes je gebruikt, des te sneller zal de vloeistof verdampen. Overweeg om niet alle stokjes in de fles te plaatsen en stem het aantal af op jouw voorkeur om de levensduur van de geurstokjes te optimaliseren.
  • Plaats de geurstokjes niet in de buurt van airconditioners, ventilatoren of open ramen, omdat dit de verdamping kan versnellen.
  • Bewaar de geurstokjes bij een constante kamertemperatuur. Extreme temperaturen kunnen de verdamping van de geurolie beïnvloeden.
  • Plaats de geurstokjes niet in direct zonlicht, omdat dit de kwaliteit van de geuroliën kan verminderen en de levensduur van de stokjes kan verkorten.
  • Om de intensiteit van de geur te behouden, ku​n je de stokjes af en toe omdraaien. Dit helpt de geurolie gelijkmatig te verdelen.
  • Plaats de geurstokjes buiten het bereik van kinderen en huisdieren om ongelukjes te voorkomen.