HomeBound by KY

Scent Junkie

Ontdek de betoverende wereld van ScentJunkie, met twaalf heerlijke geuren die een onvergetelijke geurervaring bieden. Van verkwikkende citrusmelanges tot warme houtachtige tonen, elke geur vertelt zijn eigen verhaal. Laat je meenemen op een geurreis en omhels de diversiteit van deze unieke geurlijn, die elke stemming en voorkeur omarmt.

bekijk hier het assortiment

Fresh Linen

De verkwikkende geur van vers gewassen kleding. Een subtiel aroma dat een gevoel van reinheid en comfort brengt, alsof je omhuld wordt door de frisheid van net gewassen linnengoed. Een verfrissende start voor elk moment.

Sea salt lime basil

Een verfrissende citrusgeur met tonen van basilicum en amber. Sprankelende zeezout en verkwikkende limoen vermengen zich met warme basilicum, verrijkt door de diepte van amber. Deze unieke combinatie ​creëert een kalmerende  sfeer . 

Into the woods

Frisse combinatie van lavendel en dennegeur. Laat je betoveren door de rustgevende aroma's van lavendel vermengd met de verkwikkende geur van dennenbomen. Een harmonieuze melodie van natuurlijke frisheid.

Green lush

Friszoete geur met hints van bergamot en cedar. De sprankelende bergamot voegt levendigheid toe, terwijl de warme tonen van cedar een aardse dimensie creëren. Een unieke combinatie die elke ruimte vult met een uitnodigende sfeer.

Pink cashmere

Warmzoete geur, een betoverende mix van amber, jasmijn en roos. Laat je omhullen door zachte tonen van amber, weelderige bloemige accenten van jasmijn en de romantische geur van rozen. Een onweerstaanbaar en sensueel aroma.

Spring flower

Zacht bloemige geur met een warme ondertoon. Laat je omringen door delicate bloemige tonen die de lente vieren, terwijl de warme ondertoon een vleugje comfort toevoegt. Een harmonieuze combinatie voor een verfrissende aroma-ervaring.

Amber oak

Laat je betoveren door deze frisse ambergeur, subtiel doordrenkt met ondertonen van hout. Deze unieke combinatie creëert een verfrissende en toch aardse geurervaring, waardoor Amber Oak een tijdloze elegantie in elke ruimte brengt.

Velvet amber

Velvet Amber verwent je zintuigen met een warme en rijke ambergeur, doordrenkt met subtiel zoete ondertonen. Laat je betoveren door de diepe, weelderige tonen die een vleugje zoetheid toevoegen aan deze verfijnde aroma-ervaring.

Cozy plaid

Deze warme geur is als een omhelzing van comfort en geborgenheid. Laat je onderdompelen in de rustgevende aroma's. Deze eenvoudige en tegelijkertijd verfijnde geur brengt de gezelligheid van een comfortabel dekentje naar elke omgeving.

Black diamond

Black Diamond betovert met een weelderige bloemengeur, doordrenkt met warmte. Laat je omhullen door de rijke tonen en het onweerstaanbaare aroma dat luxe en warmte harmonieus combineert.

Vanilla creme

Klassieke warme vanillegeur, verrijkt met een vleugje caramel. Laat je verwennen door de romige tonen die een warme en geruststellende sfeer creëren. Een onmiskenbaar aroma dat een vleugje zoetheid aan elke ruimte toevoegt.

Cinnamon apple

Een warme geur voor koude dagen, omarmt je met de zoete harmonie van kaneel en appel. Laat de heerlijke aroma's de gezelligheid versterken, waardoor een geruststellende warmte ontstaat die perfect past bij de winterse sfeer.