HomeBound by KY

100% natuurlijke amberblokjes

Welkom in de relaxte sfeer van natuurlijke amberblokjes, waar eenvoud en authenticiteit samenkomen. Onze amberblokjes, afkomstig van 100% natuurlijke bronnen, bieden dezelfde charmante geur als hun synthetische tegenhangers, maar dan zonder enige kunstmatige toevoegingen. Laat je meevoeren door een subtiele verwennerij voor zowel je zintuigen als je huid.

Natuurlijk genieten

De natuurlijke oorsprong van onze amberblokjes is wat ze zo bijzonder maakt. Puur en ongecompliceerd, net zoals de natuur bedoeld heeft. De delicate geur, vrij van toevoegingen, brengt een vleugje rust in je dagelijkse leven.

Mild voor je huid, sterk van geur

Naast hun heerlijke geur, hebben deze natuurlijke amberblokjes ook een zachtaardige kant voor je huid. Even subtiel wrijven op je polsen of nek en je omarmt de warme, kalmerende aanraking van Moeder Natuur.

Ontdek de geuren

shop hier

Lemon verbena

De verkwikkende tonen van citroen vermengen zich naadloos met de kruidige, frisse geur van verbena. De natuurlijke pracht van citrusvruchten komt naar voren met daarbij de subtiele complexiteit van kruidachtige aroma's toe.

Ylang Ylang

De rijke, bloemige tonen van ylang ylang worden aangevuld met een vleugje zoetheid en een subtiele kruidigheid dat de zintuigen prikkelt. Deze geur is een uitnodiging om te genieten van de passie en rust die ylang ylang met zich meebrengt.

Black Musk

De rijke, aardse tonen van musk worden verweven met donkere en mysterieuze nuances, waardoor een complex en betoverend boeket ontstaat. De diepe tonen van Black Musk resoneren met een warm gevoel van thuiskomen.

Original amber

De originele amber geur is een tijdloze keuze die je meeneemt op een reis naar weelderige aroma's en tijdloze elegantie. Laat je betoveren door de warme en rijke noten van deze unieke geur, en omhul jezelf met de magie van natuurlijke amberblokjes.

Lavender

Een verfijnde combinatie van bloemige tonen en aardse warmte. De lavendelnoten zorgen voor een kalmerend aroma, terwijl de amberbasis een diepte toevoegt, waardoor een rustgevende en harmonieuze geur ontstaat die de zintuigen streelt.

Natuurlijk en duurzaam

Kiezen voor onze natuurlijke amberblokjes is niet alleen een verwennerij voor jezelf, maar ook een kleine stap in de richting van een groenere planeet. Met aandacht voor duurzaamheid geloven we in de kracht van kleine veranderingen. Een perfect cadeau, of het nu voor jezelf is of voor een ander, ​met een vleugje bewuste keuzes en eenvoudige genoegens.